Methode voor 100% kans op succes! Bel me gerust voor info.

Jouw Droombaan of droombusiness realiseer ik! Slagingskans bijna 100%… 26.01.2015

Onderscheid jezelf

Jouw Droombaan of droombusiness realiseer ik! Slagingskans bijna 100%…

In een tijd waarin vele recruiters of uitzendorganisaties slechts oog lijken te hebben voor die kandidaten die simpel “plaatsbaar” in een organisatie zijn en aan wie dus directe “sales” te verdienen valt, maar die 90% of meer van de in hun bestand ingeschreven kandidaten vrijwel nooit uit zichzelf(!) benaderen ontdekte ik dat er weinig mensen zijn die hetzelfde doen als ik.

Mensen zoals ik die carriereadviseur/ondernemer zijn van hun eigen uitzendbureau, namelijk www.hetuitzendbureau.nl met een groot netwerk aan werkgevers en die jou als kandidaat werkelijk serieus neemt. Dat houdt in dat ik je van A tot Z gedurende het gehele traject wil bijstaan! Alles bij het vinden van jouw droombaan is vanzelfsprekend maatwerk. Dus waar de ene persoon behoefte zal hebben aan coaching vooraf, wil een ander hulp bij het maken van een professioneel CV, of van mij leren hoe je op een treffende wijze kan aansluiten bij de beleving(!) die een werkgever van “de ideale werknemer” voor ogen heeft. Hoe je daar op kan aansluiten kan ik je trouwens prima uitleggen.

Waar de een dus “veel” actie nodig van mijn kant nodig heeft om zijn/haar droombaan te realiseren, kan een ander persoon toe met “sec” de focus op het verkrijgen van de droombaan. Let wel: de droombaan die ik samen met jou ga zoeken en vinden(!) heeft de intentie duurzaam te zijn. Wie mij persoonlijk kent of enkele van mijn 102 gastenboek berichten op mijn website www.mission4inspiration.com er op heeft nagelezen weet al ongeveer hoe ik dat doe.

Jouw specialisme onder de aandacht van bedrijven brengen is mijn specialiteit

De laatste weken krijg ik ook veel vragen over of ik mensen wil helpen hun specialisme (b.v. workshops geven over het belang van goede voeding of b.v. het introduceren van het begrip “vitaliteit”) bij bedrijven onder de aandacht te brengen. Vanzelfsprekend doe ik dit ook graag! Neem ook hierover gerust contact met me op…! :-)

Slagingspercentage bijna 100%…

Hoe help ik jou!? Op een persoonlijke, bevlogen wijze, waarbij ik altijd zal doorzetten(!) tot ik in mijn missie(= jouw droombaan realiseren) ben geslaagd. Daarbij stel ik mijn communicatieve vaardigheden in dienst van jou en help ik je (desgewenst) met het maken van een CV, motivatiebrief en LinkedIN profiel dat precies past bij je capaciteiten, talenten en uitstraling.

Ik heb een succesvolle aanpak ontwikkelt die in de loop der tijd steeds verfijnder en beter is geworden. Mijn slagingspercentage nadert dan ook nu de 100%… Daarbij maak ik gebruik van mijn uitgebreide netwerk, op de juiste wijze de juiste mensen benaderen etc…. Wil je weten hoe ik exact te werk ga!? Bel me gerust, van maandag tot en met zaterdag kun je mij van 10 tot 21 uur bereiken op telefoonnummer 06-23994930.

Rainbow at the Grand Canyon.

“Klim” naar jouw droombaan of “klim” naar de droomsituatie in jouw leven. Graag ben ik je gids!

< Naar alle blog berichten

 • Referenties de laatste 3


  Marloes Van Mensvoort
  Henk is bij uitstek een mensen-mens. Hij is oprecht geïnteresseerd in alles wat ...
  Lees meer...
  Els Umans
  Henk Overmeer ken ik als een bijzonder, integer en sensitief persoon, met talent...
  Lees meer...
  Caroline Martinot Fotografie
  Henk is twee keer bij me geweest voor het maken van een profielfoto voor social ...
  Lees meer...
  Ga naar alle referenties
 • © Copyright 2017, Henk Overmeer. Alle rechten voorbehouden.