Methode voor 100% kans op succes! Bel me gerust voor info.

Lezing “In beeldtaalspreken” 19/05/2014 in Alphen a/d Rijn Myriam Spreekmeester en Henk Overmeer

Henk en Myriam

INTERACTIEVE LEZING

Maandag 19 mei 19.30 uur in CoachCafe Het Groene Hart aan de Antonie van Leeuwenhoekweg 35 ALPHEN AAN DE RIJN gaven Myriam Spreekmeester en Henk Overmeer een lezing over Spreken in BeeldTaalSpreken © : een nieuwe communicatie vorm!

In deze lezing gaven Myriam Spreekmeester, ja echt haar meisjesnaam :-) (www.spreekmeestercoaching.nl , beeldend kunstenaar en bewustwordingscoach voor kinderen, jongeren en volwassenen en Henk Overmeer (www.mission4inspiration.com , NLP Master coach, eigenaar van www.hetuitzendbureau.nl Utrecht e.o. en van stotteraar spreker geworden… jullie op een educatieve, gekruide en speelse manier leren hoe wij mensen zo gaan trainen dat ook jij daarna in beeldtaal  kunt gaan spreken!…

Ademloos luisteren naar een in BeeldTaalSpreken verteld verhaal

Willen we niet allemaal ademloos kunnen luisteren naar een persoon die zijn of haar verhaal zo beeldend verteld dat we het gevoel krijgen dat we er zelf bij geweest waren!? Hoeveel mensen kennen we die dat kunnen? Helaas niet al te veel… Dat is nu precies waar onze missie over gaat, onze missie is iedereen een verhaal te laten vertellen waar anderen ademloos naar kunnen luisteren! Want dat is te leren, als je maar weet hoe….

Myriam Spreekmeester en Henk Overmeer kunnen je dat leren. We leven in een samenleving met continue beelden. Een samenleving die meer en meer door beelden beheerst zal gaan worden, meer door beelden dan door taal. Dus de oplossing om met jezelf en anderen te communiceren is te gaan spreken in beeldtaal. Als de manier om verstaanbaar te worden en te blijven!

Waarde van BeeldTaalSpreken voor de dagelijkse praktijk

Spreken in BeeldTaal is de vorm om communicatie echt goed van de grond te krijgen! Want BeeldTaalSpreken activeert het luisteren en begrip bij de gesprekspartner waardoor de onderlinge verstandhouding en harmonie zal groeien en verbeteren!

 

< Naar alle blog berichten

 • Referenties de laatste 3


  Marloes Van Mensvoort
  Henk is bij uitstek een mensen-mens. Hij is oprecht geïnteresseerd in alles wat ...
  Lees meer...
  Els Umans
  Henk Overmeer ken ik als een bijzonder, integer en sensitief persoon, met talent...
  Lees meer...
  Caroline Martinot Fotografie
  Henk is twee keer bij me geweest voor het maken van een profielfoto voor social ...
  Lees meer...
  Ga naar alle referenties
 • © Copyright 2017, Henk Overmeer. Alle rechten voorbehouden.