Methode voor 100% kans op succes! Bel me gerust voor info.

Lezingen: “Hoe verbind je positief denken aan jouw missie” presentatie: Jeanette Dekker en Henk Overmeer, 26.06.2013

Monument-Valley-3-22-okt-2014

De lezingen zijn voorbij, alles is gefilmd en er zijn enkele kleine interviews afgenomen. De versie in Nijmegen was al weer glansrijker dan de 1ste. Henk Overmeer, 26 juni 2013.

Wat een mens zelf kan doen om blij en gelukkig te worden komt door een aantal elementen. Positief denken is daar een krachtig element van. Denken is de meest gebruikte maar ook meest onderschatte kracht die er is. Henk Overmeer en Jeanette Dekker, beide Coaches en Inspirators, begeleiden je in deze lezing naar inzicht in positief denken en jouw missie t.a.v. jouw gedachtes, gedragingen en gevoelens over jouw talenten! Laat je inspireren en verras vooral je zelf!

Programma voor Hilversum en Nijmegen was:

19.30 uur
Vanaf half acht ben je van harte welkom!
19.50 uur
De sprekers worden geïntroduceerd.
20.00 uur
Start lezing 1: Jeanette Dekker, Coach & Counselor over Positief Denken. De leer van het positief denken gaat ervan uit dat negatief denken, voelen en handelen de mens psychisch en lichamelijk uit zijn evenwicht kan brengen. Jeanette zal je inzicht geven hoe je positief denken in jouw leven kan integreren.
20.50 uur
Pauze. Koffie en thee wordt je aangeboden met wat smakelijks.
21.10 uur
Start lezing 2: Henk Overmeer, Inspiratiecoach over Missie & Ziel. Een missie hebben, betekenisvol zijn, het zijn jouw overtuigingen die maken hoe jij in het leven staat. Wat maakt nu dat jij blij en gelukkig bent? Een ziel is gekoppeld aan inspiratie. Maar wat is jouw ziel en hoe ontdek je deze? Henk zal je in deze vragen inzicht geven.
22.00 uur
Mogelijkheid om de deelnemers en coaches persoonlijk te spreken.
22.30 uur
Sluiting.

Informatie over de sprekers:

Jeanette Dekker van Positive Life, zie: www.positivelife.nl, 46 jaar is Counselor/Coach gericht op gezondheid en arbeid. Vanaf 2006 begeleid zij mensen met een chronische ziekte en arbeidsgehandicapten en is zelf ervaringsdeskundige. Positief denken heeft zij door haar levenservaringen eigen gemaakt mede door haar motivatie, zelfdiscipline en het ontwikkelen van haar talenten.

Henk Overmeer van Mission4inspiration, zie: www.mission4inspiration.com, 56 jaar en per eind oktober 2013 NLP Master Coach. Per 1 november 2013 na een intensieve interne opleiding startend als Carriereadviseur/Ondernemer. In de 25 jaar daarvoor ben ik werkzaam geweest als casemanager in de jeugdbescherming. Zowel beroepshalve als persoonlijk altijd de verdieping zoekend via thema’s als missie en ziel.

Henk MEI 2013

< Naar alle blog berichten

 • Referenties de laatste 3


  Marloes Van Mensvoort
  Henk is bij uitstek een mensen-mens. Hij is oprecht geïnteresseerd in alles wat ...
  Lees meer...
  Els Umans
  Henk Overmeer ken ik als een bijzonder, integer en sensitief persoon, met talent...
  Lees meer...
  Caroline Martinot Fotografie
  Henk is twee keer bij me geweest voor het maken van een profielfoto voor social ...
  Lees meer...
  Ga naar alle referenties
 • © Copyright 2017, Henk Overmeer. Alle rechten voorbehouden.