Methode voor 100% kans op succes! Bel me gerust voor info.

Over het belang van kleding bij jouw energie en imago. Een verhaal over de innerlijke schoonheid van Marianne Pauwels​ en over wat er kan gebeuren bij de juiste energie… 25.09.2015

Marianne Pauwels 1

Het was de door Tania Keijer​ prima georganiseerde Zinzet inspiratiedag, die ik op zaterdag 20 juni, op een locatie omgeven door een luisterrijk landgoed mocht gaan bijwonen.

Het valt me altijd op als een man of een vrouw zijn of haar kleding in een treffende afstemming weet te dragen. Een vorm van ‘zijn’ die ik plezierig vind. Iemand van de aanwezigen was me al opgevallen door haar schoonheid en door de aparte, kleurrijke wijze waarop zij gekleed was. Een van de sprekers zou deze zaterdag de 20ste juni iets gaan vertellen over hoe je je kleding kon afstemmen op je imago, ik wist toen werkelijk nog niet wie dat zou gaan vertellen….

Marianne Pauwels – want zij was het die me verrast had met haar aanwezigheid – ontvouwde ‘de kaart van haar leven’ in haar verhaal en een aantal geprojecteerde beelden van haar vroegste jaren tot nu. Wát ze vertelde, raakte me want ze spaarde zichzelf en de mensen die ze uit haar jongere jaren kende niet. Ze raakte me niet alleen, ze ontroerde me, omdat ik in alles wat ze zei kon horen dat hier een vrouw sprak die volkomen authenthiek haar levensverhaal vertelde én er op een krachtige wijze in was geslaagd haar leven een wending te geven die wél volledig recht deed aan wie zij was: een vrouw die zo stralen kon dat anderen er blij van werden… In haar leven had Marianne ook ontdekt hoe waardevol het is om jezelf via het dragen van de juiste, dat wil zeggen bij jouw passende kleding, je zo treffend mogelijk te laten stralen…

Vrijdagmiddag 18 september was ze bij me op bezoek omdat ik op 20 juni ‘de imago check’ had gewonnen. Was dat niet een mooi ‘toeval’ dat juist mijn visitekaartje uit de vele visitekaartjes werd gevist!? We ontdekten afgelopen vrijdag ‘een profiel van de welgevormde Henk’ dat werd gekenschetst door 5 sleutelbegrippen en de bepaalde stijl van kleden dat daar bij hoort. Ik liet Marianne mijn huidige kledingstukken zien en we classificeerden gezamenlijk wat wel en niet meer paste bij wie ik wil representeren. Dat verliep heel gemakkelijk en er ontstond een aangenaam gesprek tussen Marianne en mij over hoe het belang ‘van een dalen in gewicht’ overeenstemming gaat vertonen met dat wat je zegt. Zo zie ik dat zelf ook: hoe geloofwaardiger je eigen maat voor jouw zelf is, hoe geloofwaardiger je ‘een maat’ voor anderen kunt betekenen…

De volgende keer dat Marianne en ik elkaar treffen zal het de eerste week van november zijn. Mijn budwig papje van de ochtend zal worden aangevuld met het eten van salade en groenten tussen de middag (in plaats van brood), terwijl het eten van kleine hoeveelheden aardappelen en rijst (wat ik tot op heden deed) definitief tot het verleden zal behoren. Verder zal ik, voordat ik mijn 3 wekelijkse work-outs bij Irma Van de Pol​ en Remco Sanders​ ga doen, voortaan steeds een half uur gaan wandelen op de vlakbij gelegen Hilversumse heide. Dan raak ik in de komende 6 weken probleemloos ‘de laatste’ 10 kilo kwijt (meer mag ook :-)) en kan er in de eerste week van november in het vertrouwde gezelschap van adviseur Marianne een fijne nieuwe garderobe aangeschaft gaan worden door ondergetekende…

Op 20 september publiceerde ik dit stuk eveneens op mijn Facebook pagina als mijn wekelijkse zondag blog

< Naar alle blog berichten

 • Referenties de laatste 3


  Marloes Van Mensvoort
  Henk is bij uitstek een mensen-mens. Hij is oprecht geïnteresseerd in alles wat ...
  Lees meer...
  Els Umans
  Henk Overmeer ken ik als een bijzonder, integer en sensitief persoon, met talent...
  Lees meer...
  Caroline Martinot Fotografie
  Henk is twee keer bij me geweest voor het maken van een profielfoto voor social ...
  Lees meer...
  Ga naar alle referenties
 • © Copyright 2017, Henk Overmeer. Alle rechten voorbehouden.