Methode voor 100% kans op succes! Bel me gerust voor info.

Droombaan & Droombusiness

Droombaan of Droombusiness realisatie (*) van A tot Z of elke andere variant, alles is bespreekbaar!

Samen met jou ga ik jouw droombaan of jouw droombusiness als ondernemer realiseren. Anders dan anderen ga ik jou desgewenst wel helpen van A tot Z. Dus letterlijk aan een baan, met(!) baangarantie of aan een (verdubbeling) van jouw droombusiness. Mijn aanpak staat voor een werkelijk resultaat. Via mijn beproefde methode ga je inderdaad jouw droombaan realiseren. Ik kan je in alles helpen maar natuurlijk ook in deelgebieden. Vanzelfsprekend bepaal je helemaal zelf wat jij wilt. Informeer gerust telefonisch of per mail naar de aantrekkelijke voorwaarden.

Droombaan realisatie of Droombusiness realisatie in 3 stappen

Stap 1

We nemen door wat er volgens jou van de ideale werknemer in een droombaan/droombusiness wordt verwacht en ik help je om daarin al jouw puzzelstukken goed geordend te krijgen. Vervolgens checken we met elkaar af welk “innerlijk werk” jij nog te doen hebt om zover te komen.

Stap 2

Ik leer je om optimaal bewust te worden van wat er van jouw persoonlijkheid wordt gevraagd als jij de droombaan/droombusiness echt wilt en ik leer je ook hoe je je daar steeds verder in kan gaan ontwikkelen.

Stap 3

Ik leer je methodes om de regie te verkrijgen over het bereiken en behouden van jouw droombaan.

Succesvolle begeleiding met 100% garantie (*) op jouw droombaan/droombusiness (*) Hoe ik dat doe vertel ik je graag in een telefonisch of persoonlijk gesprek

In de afgelopen 2,5 jaar heb ik ruim 35 mensen succesvol mogen begeleiden naar hun droombaan of droombusiness. Op dit moment, begin februari 2016 heb ik een 5 tal mensen in begeleiding op zoek naar een nieuwe droombaan/droombusiness. Met mijn bevlogenheid, persoonlijke betrokkenheid, creativiteit, out-of-the-box denken en ruime expertise stel ik jou in staat succesvol te zijn.

En omdat ik 100% vertrouw op mijn aanpak en jouw geloof in jouw eigen kwaliteiten stellen we met elkaar een overeenkomst op die er voor zorgt dat jouw droombaan of droombusiness ook daadwerkelijk wordt gegarandeerd! Ik ga dus net zo lang door tot jij jouw droombaan gevonden hebt, daarom zeg ik 100% garantie. Wat mijn werkwijze exact is vertel ik je graag in een persoonlijk gesprek.

Om de gedachte te bepalen geef ik hieronder vast een aantal opties die in “jouw pakket” een plek kunnen krijgen.

* Een onderscheidend en resultaatgericht CV en LinkedIN profiel opstellen.
* Jouw verhaal krachtig en succesvol vertalen naar jouw presentatie en profiel.
* Je helpen met de optimale voorbereiding voor een gesprek; het gesprek als leermoment.
* Een netwerk van ruim 2000 LinkedIN connecties waar ik jou kan voorstellen
* Strategisch “jouw” bedrijven benaderen, zodat je daadwerkelijk “aan tafel” komt.

 

Voel je vrij!!

 

“Dank voor onze ontmoeting Henk. Ik heb je ervaren als een warm, bevlogen en enthousiast iemand, die met passie in het leven staat. Wanneer je iets doet ga je er helemaal voor, met een volle toewijding. Wat ik ook mooi vind is dat je open staat voor introspectie, innerlijke groei en een gelijkwaardige uitwisseling. En je openheid om achter de dingen te kijken…je hebt werkelijke interesse in de ander, en geniet overduidelijk van contacten en netwerken, om zich op deze wijze breder te verbinden. Het symbool van OM, met de lemniscaat en cirkel, voelde ik wel bij jou resoneren, als je begrijpt wat ik bedoel…Wens je veel Inspiratie om te ontvangen en door te geven, via jouw Missie voor inspiratie….Je Zijn is genoeg…en natuurlijk het trouw blijven aan jeZelf đŸ˜‰ Namaste / 27-10-2014”

Buvana Gerlach bespeelt vele muziekinstrumenten en geeft muzieksessies en spirituele sessies (zie onder “referenties”).

 

 

 • Referenties de laatste 3


  Marloes Van Mensvoort
  Henk is bij uitstek een mensen-mens. Hij is oprecht geĂ¯nteresseerd in alles wat ...
  Lees meer...
  Els Umans
  Henk Overmeer ken ik als een bijzonder, integer en sensitief persoon, met talent...
  Lees meer...
  Caroline Martinot Fotografie
  Henk is twee keer bij me geweest voor het maken van een profielfoto voor social ...
  Lees meer...
  Ga naar alle referenties
 • © Copyright 2017, Henk Overmeer. Alle rechten voorbehouden.