Methode voor 100% kans op succes! Bel me gerust voor info.

Missie

Anthony-Robbins-quotes

Met een achtergrond van ruim 25 jaar praktijkervaring als jeugdbeschermer, talrijke cursussen en de NLP Master trainingen is mijn professionele missie om jouw unieke talenten en kwaliteiten zo krachtig mogelijk neer te zetten. Dat doe ik op een bevlogen, toegewijde wijze. Graag help ik je om (weer) in je optimale energie te komen waardoor elk realistisch gewenst resultaat bereikbaar kan worden. Elk 1ste gesprek is vanzelfsprekend kosteloos.

 • Referenties de laatste 3


  Marloes Van Mensvoort
  Henk is bij uitstek een mensen-mens. Hij is oprecht geïnteresseerd in alles wat ...
  Lees meer...
  Els Umans
  Henk Overmeer ken ik als een bijzonder, integer en sensitief persoon, met talent...
  Lees meer...
  Caroline Martinot Fotografie
  Henk is twee keer bij me geweest voor het maken van een profielfoto voor social ...
  Lees meer...
  Ga naar alle referenties
 • © Copyright 2017, Henk Overmeer. Alle rechten voorbehouden.